Θερινό Πρόγραμμα 2023

19 Ιουνίου
έως 7 Ιουλίου

Summer
Camp

Το Θερινό Πρόγραμμα (SummerCamp) 2023 των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των Σχολείων της Εκάλης για 3 εβδομάδες από 19 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου,Δευτέρα – Παρασκευή (08.30 – 16.30 μμ.) για παιδιά ηλικίας 5 – 12 ετών.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν μαθητές και μαθήτριες των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων Ψυχικού και Εκάλης αλλά και άλλων Σχολείων.

Οι δραστηριότητές μας

Αθλητικές δραστηριότητες

Στίβος, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ποδόσφαιρο, Τένις, Κολύμβηση​

Εργαστήρια καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργικών δραστηριοτήτων

Θέατρο – Μουσικοκινητική, Καλλιτεχνικές κατασκευές

Ενημέρωση για το Θερινό Πρόγραμμα

Συνήθως μας ρωτάτε

Προτιμάμε να φοράμε άνετα ρούχα και παπούτσια όπως κοντομάνικο και σορτσάκι ή βερμούδες. Καλό είναι να έχουμε μαζί μας και  καπέλο για τις εξωτερικές δραστηριότητες!

Το Θερινό Πρόγραμμα παρέχει μεσημεριανό γεύμα καθώς και ενδιάμεσα σνάκ (χυμός, φρούτο). Αν υπάρχει πρόβλημα συγκεκριμένης αλλεργίας αλλά και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Θερινού Προγράμματος.

Σε περίπτωση ακύρωσης τής συμμετοχής στο Θερινό Πρόγραμμα μέχρι 12/6/2023 θα επιστρέφεται το 50% των διδάκτρων. Μετά την παραπάνω ημερομηνία τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται.

Τα παιδιά δεν πρέπει να φέρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, αντικείμενα μεγάλης αξίας, χρήματα, ηλεκτρονικά παιχνίδια και φαγητό.

Για οποιοδήποτε σοβαρό ιατρικό συμβάν κατα τη διάρκεια του Θερινού Προγράμματος, το προσωπικό τού Ιατρείου ενημερώνει αμέσως τους γονείς στα τηλέφνωα που έχουν σημειώσει στην αίτηση συμμετοχής.

Εννοείται οτι μπορείτε να προσθέσετε και άλλες εβδομάδες αν σας άρεσε! Μιλήστε με την γραμματεία μας για να τους ενημερώσετε!