Η υπηρεσία ενημέρωσης What'sApp δεν αντικαθιστά την αίτηση που χρειάζεται να κατατεθεί για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη η εγγραφή.

Ακολούθησε τα βήματα

για εύκολη και γρήγορη επικοινωνία
Κατεβάστε
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή επικοινωνίας WhatsApp από το Store του κινητού σας (εκτός εάν την έχετε ήδη).  Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και στα 3 Stores : GooglePlay, Apple, WindowsPhone.
Αποθηκεύστε
Αποθηκεύστε τον αριθμό +30 6934 55 60 56 στις Επαφές της συσκευής σας. Ο παραπάνω αριθμός χρησιμοποιείται για αποστολή και λήψη μηνυμάτων αποκλειστικά μέσω της δωρεάν εφαρμογής WhatsApp. Δεν γίνεται δεκτό κανένα γραπτό μήνυμα (SMS) ή τηλεφωνική κλήση προς τον παραπάνω αριθμό.
Στείλτε μήνυμα
Στείλτε με ένα δωρεάν μήνυμα WhatsApp τη λέξη "ΘΕΡΙΝΟ" και το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας . Σε περίπτωση που είστε ήδη εγγεγραμμένοι, στείλτε απλώς τη λέξη "ΘΕΡΙΝΟ".Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες

Ενημέρωση
Μέσω της δωρεάν εφαρμογής WhatsApp θα λαμβάνετε αμέσως ανακοινώσεις και ενημερώσεις. Επίσης μπορείτε να ενημερώνετε το γραφείο των Απογευματινών Ομίλων για τυχόν απουσίες των παιδιών σας. Παρακαλούμε να τηρείτε το ωράριο του γραφείου Απογευματινών Ομίλων, από τις 8.30 έως 16.30, Δευτέρα έως Παρασκευή.
Συσκευές
Η δωρεάν εφαρμογή WhatsApp είναι διαθέσιμη σε όλες τις κινητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα (smartphones) και συσκευές tablet που παίρνουν κάρτα SIM) με τα Λειτουργικά Συστήματα Android, iOS και WindowsMobile. Χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο.
Διαγραφές
Δεν επιτρέπεται η αποστολή μηνυμάτων μέσω της δωρεάν εφαρμογής WhatsApp για διαγραφή μαθητών από το Θερινό Πρόγραμμα! Η ενημέρωση για διαγραφή γίνεται αποκλειστικά με e-mail στο omiloi2@arsakeio.gr !
  • Σε περίπτωση που θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε  ενημερώσεις από την υπηρεσία μας, στείλτε με ένα δωρεάν μήνυμα WhatsApp τη λέξη: ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ
Κοκκώνη 18, Π. Ψυχικό 154 52
210 6755555, εσωτ 126, 127