Τα βήματα...

για εύκολη και γρήγορη επικοινωνία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή επικοινωνίας WhatsApp από το Store του κινητού σας (εκτός εάν την έχετε ήδη).  Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και στα 3 Stores : GooglePlay, Apple, WindowsPhone.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ

Αποθηκεύστε τον αριθμό +30 6934 55 60 56 στις Επαφές της συσκευής σας. Ο παραπάνω αριθμός χρησιμοποιείται για αποστολή και λήψη μηνυμάτων αποκλειστικά μέσω της δωρεάν εφαρμογής WhatsApp. Δεν γίνεται δεκτό κανένα γραπτό μήνυμα (SMS) ή τηλεφωνική κλήση προς τον παραπάνω αριθμό.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στείλτε με ένα δωρεάν μήνυμα WhatsApp τον Αριθμό Μητρώου του παιδιού σας (Α.Μ.). Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μέσω της δωρεάν εφαρμογής WhatsApp θα λαμβάνετε αμέσως ανακοινώσεις και ενημερώσεις. Επίσης μπορείτε να ενημερώνετε το γραφείο των Απογευματινών Ομίλων για τυχόν απουσίες των παιδιών σας. Παρακαλούμε να τηρείτε το ωράριο του γραφείου Απογευματινών Ομίλων, από τις 8.30 έως 16.30, Δευτέρα έως Παρασκευή.

ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Η δωρεάν εφαρμογή WhatsApp είναι διαθέσιμη σε όλες τις κινητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα (smartphones) και συσκευές tablet που παίρνουν κάρτα SIM) με τα Λειτουργικά Συστήματα Android, iOS και WindowsMobileΧρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δεν επιτρέπεται η αποστολή μηνυμάτων μέσω της δωρεάν εφαρμογής WhatsApp για διαγραφή μαθητών από Απογευματινό Όμιλο. Η ενημέρωση για διαγραφή από Όμιλο γίνεται αποκλειστικά με e-mail στο omiloi2@arsakeio.gr .

  • Σε περίπτωση που θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε  ενημερώσεις από την υπηρεσία μας, στείλτε με ένα δωρεάν μήνυμα WhatsApp τη λέξη: ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί “WhatsApp”;

– Γιατί πιστεύουμε ότι η στοχευμένη και χρήσιμη πληροφόρηση είναι το ζητούμενο στις μέρες μας. Χωρίς ανεπιθύμητα μηνύματα και απρόκλητο διαφημιστικό περιεχόμενο όπως συμβαίνει με άλλες εφαρμογές.
– Γιατί θέλουμε να επικοινωνούμε με ασφάλεια μαζί σας. Το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας είναι διαθέσιμο μόνο στον αποστολέα και τον παραλήπτη.
– Γιατί το περιβάλλον χρήσης της εφαρμογής είναι εύκολο και απλό.
– Γιατί θέλουμε να γνωρίζουμε αν λάβατε και διαβάσατε την πληροφορία που σας στείλαμε.

Υπάρχει κάποιο κόστος για την Υπηρεσία;

Όχι κανένα. Η εφαρμογή και η υπηρεσία παρέχονται δωρεάν.

Τι ώρα μπορώ να στείλω μήνυμα;

Το ωράριο των Απογευματινών Ομίλων είναι 8.30 με 16.30.

Γιατί δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο;

Η υπηρεσία WhatsApp χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποστολή και λήψη γραπτών μηνυμάτων για πιο άμεση επικοινωνία. Το τηλέφωνο στο οποίο μπορείτε να καλείτε είναι το 210-67.55.555, εσωτερικό 126, 127, από τις 8.30 έως 16.30.

Αν δεν έχω “WhatsApp” πώς θα ενημερώνομαι;

Η ενημέρωσή σας δεν σταματάει στο γραπτό μήνυμα. Τo email καθώς και η τηλεφωνική ενημέρωση είναι πάντα διαθέσιμα σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας. Σας συνιστούμε όμως τη νέα μας πλατφόρμα για να ενημερώνεστε πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά.

Αν δεν το δω έγκαιρα, πώς θα ενημερωθώ αλλιώς;

Εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης στην υπηρεσία του WhatsApp μπορούμε να ελέγξουμε αν παραδόθηκε και αν διαβάστηκε το μήνυμα. Σε άλλη περίπτωση και εντός εύλογης ώρας από τη στιγμή που έγινε η αποστολή, θα ενημερωθείτε με τηλεφωνική κλήση.

Μπορώ να ενημερώσω αν ο μαθητής απουσιάσει από το Απογευματινό του μάθημα με μήνυμα;

Φυσικά. Η υπηρεσία ειναι αμφίδρομη, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα σε ό,τι αφορά στον μαθητή που έχει απογευματινή δραστηριότητα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Μπορώ να κάνω διαγραφή/διακοπή από έναν Απογευματινό Όμιλο μέσω μηνύματος;

Όχι. Οι διαγραφές/διακοπές – καθώς και οι εγγραφές – από τους Απογευματινούς Ομίλους γίνονται δεκτές μόνο με γραπτό email στο omiloi2@arsakeio.gr.

 

Για επιπλέον απορίες

μπορείτε πάντα να μας στείλετε ένα e-mail