ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Αίτηση για Θερινό Πρόγραμμα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Δικαίωμα εγγραφής έχουν μαθητές και μαθήτριες των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης αλλά και άλλων σχολείων. Αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές έως 13 Ιουνίου 2019.

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ για ΕΓΓΡΑΦΗ

Ο γονέας/κηδεμόνας τού μαθητή μπορεί να συμπληρώσει την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΓΡΑΦΗΣ και να την υποβάλει ηλεκτρονικά στο email: synt-t@arsakeio.gr  ή με fax στον αριθμό 2310308334.
Οι αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές από 13 Μαΐου 2019.

Ειδικές τιμές-εκπτώσεις ισχύουν ως εξής:

  1. Για αδέλφια: χορηγείται έκπτωση 10% για κάθε επιπλέον παιδί πέραν τού πρώτου.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Ιουνίου 2019 (24-28/6/2019):

Εργαστήριο Πειραμάτων «διασκεδάζω –δρω –μαθαίνω»: εκατόν πενήντα ευρώ (150€)

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Στεφανίδου Γεωργία, Χημικός και Μπατγίδης Δημήτριος, υπεύθυνος εργαστηρίων φυσικής, χημείας και βιολογίας Αρσακείων σχολείων Θεσσαλονίκης.

Στο ποσό των διδάκτρων περιλαμβάνονται: η συμμετοχή στο πρόγραμμα, η σίτιση (εμφιαλωμένο νερό, πρόγευμα, χυμοί), ασφάλιση των παιδιών σε περίπτωση ατυχήματος για τις ημέρες συμμετοχής, εξορμήσεις και εκδρομές. Η καθημερινή μετάβαση των μαθητών προς το χώρο διενέργειας τού Βιωματικού Εργαστηρίου Θεσσαλονίκης και η αποχώρησή τους πραγματοποιούνται με ευθύνη των γονέων-κηδεμόνων. Δεν προβλέπεται μεταφορά των μαθητών. Η ώρα προσέλευσης στα Αρσάκεια Σχολεία Θεσσαλονίκης είναι 08:30-08:45 και η ώρα αποχώρησης 14:15-14:30. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός αιτήσεων.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή γίνεται ως εξής:

Με την υποβολή τής αίτησής σας θα λάβετε ηλεκτρονικά πληροφόρηση για την διαδικασία πληρωμής. 

Σε περίπτωση ακύρωσης τής συμμετοχής μαθητή/μαθήτριας στο Θερινό Πρόγραμμα μέχρι 14/6/2019 θα επιστρέφεται το 50% των διδάκτρων. Μετά την παραπάνω ημερομηνία τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται.

Η εξόφληση του συνολικού ποσού πρέπει να γίνεται πριν την έναρξη τής κάθε περιόδου.

Δειτε το περσινο μας Summer School!