Ο Όμιλος Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας στην ΕΡΤ

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 οι μαθητές τού Ομίλου Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας, μαζί με την υπεύθυνη τού ομίλου κ. Γιώτα Παππά, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ραδιομέγαρο τής Δημόσιας Τηλεόρασης, την ΕΡΤ.

Τα παιδιά, μαζί με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους τής δημόσιας τηλεόρασης από τον ειδικό σύμβουλο Στρατηγικής τής ΕΡΤ κ. Γιάννη Σαχρά.

Η ομάδα των παιδιών τού ομίλου ξεναγήθηκε στο νέο newsroom τής δημόσιας τηλεόρασης και γνώρισαν από κοντά το υπερσύγχρονο στούντιο 4, το οποίο φιλοξένησε το debate των πολιτικών αρχηγών αλλά και τη βραδιά των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Παράλληλα, η δημοσιογραφική ομάδα τού ομίλου μας παρακολούθησε ζωντανά ένα μέρος από την τηλεοπτική εκπομπή “Newsroom” και περιηγήθηκε στην αίθουσα σύνταξης των ειδήσεων αλλά και στο ραδιόφωνο τής ERA SPORT.

Επιπλέον, τα παιδιά βιώσαν τη μοναδική εμπειρία να βρεθούν στον πρώτο όροφο τού ραδιομεγάρου, όπου μεταδίδονται παραγωγές που οργανώνουν τα Μουσικά Σύνολα τής ΕΡΤ στα στούντιο τής ραδιοφωνίας, ειδικά, για το Τρίτο Πρόγραμμα.

Στο τέλος τής εκπαιδευτικής επίσκεψης τα παιδιά απόλαυσαν στο κυλικείο τού ραδιομεγάρου δροσιστικούς χυμούς και σνάκ, και τους δόθηκαν αναμνηστικά δωράκια και μπλουζάκια με το σήμα ERTFLIX, τη νέα υπηρεσία video streaming τής ΕΡΤ.

Θα θέλαμε να απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στον κ. Βαγγέλη Λουριδά, επικεφαλής στη γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών τής ΕΡΤ για την οργάνωση τής εκπαιδευτικής μας επίσκεψης, στον ειδικό σύμβουλο Στρατηγικής τής ΕΡΤ κ. Γιάννη Σαχρά, καθώς και σε όλο το προσωπικό, δημοσιογράφους, παρουσιαστές και τεχνικούς για την άψογη ξενάγηση και τη θερμή φιλοξενία!

Ο Όμιλος Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας στην ΕΡΤ